Skip to main content

Ernst, Bobbie en het geheim van de Monta Rossa

monta_rossa_foto

Als Ernst en Bobbie op bezoek zijn bij een fantastische circusschool slaat het noodlot toe. De circusschool brandt af en om deze te redden, moeten Ernst en Bobbie een grote schat opsporen. Terwijl zij via een speurtocht langs de gekste plekken op zoek gaan naar de schat, wordt de circusdirectrice ook nog ontvoerd. Op de hielen gezeten door crimineel Fedor en zijn onschuldige nichtje Indy, doorstaan zij spannende en gevaarlijke avonturen die een spectaculaire climax bereiken op de top van de Monta Rossa. Samen met de kinderen van de circusschool bevrijden zij de directrice en… wordt de schat gered. En de circusschool ook.

Het scenario van de film komt net als in 2007 van Tijs van Marle en de film wordt weer geregisseerd door Pieter Walther Boer. De opnames vinden plaats in Nederland, België en Zwitserland.

De film was vanaf oktober 2010 in de bioscopen te zien…

Ernst, Bobbie en de geslepen Onix

In Ernst en Bobbie en de geslepen Onix krijgen Ernst en Bobbie plotseling te horen dat een prachtig bos in de buurt gekapt gaat worden. Op deze plek wil de gemene Wolter Onix een asfaltfabriek bouwen om heel Nederland te asfalteren. Ernst en Bobbie gaan hier een stokje voor steken!

Ze maken een afspraak met Wolter. Als het ze lukt om een groot popconcert te organiseren en een gouden microfoon te vinden wordt het bos gered. Ze gaan de uitdaging aan. Gelukkig krijgen ze hulp van de mooie tv reporter Suzy (Nadja Hüpscher).

Maar zal het ze lukken om dit allemaal op tijd voor elkaar te krijgen?

Klik hier voor de filmposter (een PDF)

Een kijkje achter de schermen bij de opnames!

Wil jij eens zien hoe de opnames van de film gingen? Klik hier voor een reportage!

Ernst, Bobbie en de Rest!