Vier Sinterklaas thuis met Ernst, Bobbie, Juf Roos, Gijs en Dirk Scheele.

Doe mee met de Sinteractieve livestream op 5 december. Op die middag spelen Ernst en Bobbie van 14:00 tot 15:30 uur hun Pimp de Sint theatershow. Als speciale gasten treden op Juf Roos & Gijs en Dirk Scheele. Uniek is dat jouw kind mee kan doen op het toneel via Zoom. Een gezinsticket kost € 8,50.

Tijdens de livestream kijken de kinderen vanuit huis naar de Pimp de Sint Show. Kinderen kunnen ook tijdens de show een liedje zingen voor Sinterklaas op het toneel via Zoom. Ook kunnen kinderen van te voren een tekening maken voor Sinterklaas en die opsturen via Whatsapp. Alle tekeningen komen terug in de voorstelling.

Hoe kan je meekijken? Via deze link kan je voor € 8,50 een gezinsticket kopen. Je krijgt dan direct per mail een bevestiging van je aankoop. Op 5 december om 13:00 uur krijg je een link en een uniek wachtwoord dat je toegang geeft tot de voorstelling. Je volgt de voorstelling via je computer, tablet, smart TV of telefoon. Je kan tot een week na de voorstelling de show terugkijken.De Pimp de Sint show is de grappigste, spannendste en vrolijkste Sinterklaasshow van Ernst en Bobbie. Een doldwaas Sinterklaas avontuur waarin alle bekende Sint-liedjes en Ernst & Bobbie hits voorbij komen. En alleen deze keer komen Juf Roos & Gijs en Dirk Scheele ook op bezoek en zingen hun grootste hits.

De Pimp de Sint show kreeg een 5 sterren recensie in de Volkskrant. Alleen op 5 december komt eenmalig deze voorstelling als Sinteractieve livestream bij jou thuis. Mis dit unieke 5 december-moment niet en maak dit mee met je hele gezin.

Je kan meekijken naar de livestream maar als je dat leuk vindt kan je daarnaast ook meedoen. Zorg dan dat je het programma Zoom op je computer hebt geïnstalleerd. Je ontvangt dan op 5 december om 13:00 uur de Zoom-link. Je kan dus meedoen via Zoom maar als je dat niet wilt dan kijk je gewoon alleen naar de livestream, dat is ook heel leuk!

Hoe kan je een tekening opsturen naar Sinterklaas die in de voorstelling te zien is? Maak een mooie tekening voor Sinterklaas, maak er een foto van en stuur die via WhatsApp naar nr +31 6 51 48 48 26.

Gaat het Sinteractieve optreden door ondanks de coronamaatregelen? Ja, de livestream wordt gezien als een tv-uitzending en die mogen altijd doorgang vinden. De livestream gaat dus altijd door.

Klik hier om je kaarten te bestellen.

Heb je vragen? Ga naar onze FAQ-pagina of klik hier.