Weten het niet meer

De nieuwe Ernst, Bobbie en de rest theatershow heeft als titel ‘Ernst en Bobbie weten het niet meer’.  Het is een doldwaas avontuur waarin grappen, avontuur en alle bekende liedjes van het duo voorbijkomen. In het nieuwste theater-avontuur van het duo staan sport en gezondheid centraal. Deze twee thema’s zijn op een speelse manier in het interactieve verhaal verweven. Het zit Ernst en Bobbie danig tegen in dit nieuwe avontuur en ze besluiten naar het buitenland te vertrekken voor de oplossing van hun tegenslagen. Eenmaal daar aangekomen blijkt dat ze door te sporten en gezond te eten hun doel kunnen bereiken. Natuurlijk loopt uiteindelijk alles goed af en brengen Ernst en Bobbie het avontuur tot een goed einde.

Klik HIER om naar de speellijst te gaan


Pimp de Sint show

Sinterklaas is dit jaar een stuk hipper dan anders. Sinterklaas is helemaal Bling Bling zelfs. Hij heeft een persoonlijk assistent die hem helemaal van deze tijd maakt. Sinterklaas vindt het heerlijk, dat nieuwerwetse.

Toch is er iets vreemds aan de hand met Sinterklaas en als Ernst en Bobbie er achterkomen wat er met Sint gebeurd is, dan moeten ze alles op alles zetten om samen met alle jongens en meisjes uit de zaal Sinterklaas te redden! Een gezellige maar ook spannende Sinterklaas voorstelling vol liedjes en actie!

Klik HIER om naar de speellijst te gaan

Cast Pimp de Sint show:
Erik van Trommel – Ernst
Gert-Jan van den Ende – Bobbie
Marc Mous – Sinterklaas
Remco Koning – Piet à Terre (remcokoning.com)