Geklungel in de Jungle

In deze nieuwste Ernst en Bobbie familieshow staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal. Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis.

Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Een doldwaze voorstelling waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en minstens zo veel voor de ouders.

Ernst en Bobbie zijn al 20 jaar onafgebroken op televisie en internet en staan aan de top als de kinderentertainers van Nederland. In deze bijzondere voorstelling wordt ook het 20-jarig jubileum gevierd van het duo. Alle grote hits van de afgelopen 20 jaar komen voorbij. Ieder gezin dat van lachen houdt, moet deze voorstelling gezien en beleefd hebben.


Pimp de Sint show

Sinterklaas is dit jaar een stuk hipper dan anders. Sinterklaas is helemaal Bling Bling zelfs. Hij heeft een persoonlijk assistent die hem helemaal van deze tijd maakt. Sinterklaas vindt het heerlijk, dat nieuwerwetse.

Toch is er iets vreemds aan de hand met Sinterklaas en als Ernst en Bobbie er achterkomen wat er met Sint gebeurd is, dan moeten ze alles op alles zetten om samen met alle jongens en meisjes uit de zaal Sinterklaas te redden! Een gezellige maar ook spannende Sinterklaas voorstelling vol liedjes en actie!

Cast Pimp de Sint show:
Erik van Trommel – Ernst
Gert-Jan van den Ende – Bobbie
Roel Goudsmit – Sinterklaas (roelgoudsmit.nl)
Remco Koning – Piet à Terre (remcokoning.com)