Vankantieshow (vanaf oktober 2023)

Ernst en Bobbie hebben vakantie maar er gaat meteen van alles mis: Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen…
Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het overvol. Er is geen enkel plaatsje meer vrij voor Ernst en Bobbie. Gelukkig heeft Ernst de oplossing. Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping maar of dat nou een goed idee is…?
De Ernst en Bobbie show is een belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die Ernst en Bobbie maken en de bijzondere avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met hun bekende liedjes van tv. Een theatervoorstelling waar jong en oud met een dikke glimlach de zaal verlaat.

Klik HIER om naar de speellijst te gaan


Weten het niet meer (alleen 3 en 4 juni 2023)

De Ernst, Bobbie en de rest theatershow heeft als titel ‘Ernst en Bobbie weten het niet meer’.  Het is een doldwaas avontuur waarin grappen, avontuur en alle bekende liedjes van het duo voorbijkomen. In het nieuwste theater-avontuur van het duo staan sport en gezondheid centraal. Deze twee thema’s zijn op een speelse manier in het interactieve verhaal verweven. Het zit Ernst en Bobbie danig tegen in dit nieuwe avontuur en ze besluiten naar het buitenland te vertrekken voor de oplossing van hun tegenslagen. Eenmaal daar aangekomen blijkt dat ze door te sporten en gezond te eten hun doel kunnen bereiken. Natuurlijk loopt uiteindelijk alles goed af en brengen Ernst en Bobbie het avontuur tot een goed einde.

Klik HIER om naar de speellijst te gaan


Een spannende verjaardag voor Sinterklaas

In het nieuwste Sinterklaasavontuur van Ernst en Bobbie organiseren zij een verjaardagsfeestje voor Sinterklaas. Ernst wil er een rustig en waardig verjaardagsfeest van maken, maar Bobbie heeft natuurlijk andere ideeën. Bobbie verbouwt de theaterzaal tot een heus bowlingcentrum! Het verjaardagsfeestje gaat eigenlijk naar ieders tevredenheid, totdat Sinterklaas met een speciale wens komt: hij zou wel een goochelaar willen. Die komt maar eigenlijk gaat het dan pas echt mis. Kom kijken naar de nieuwste show van Ernst en Bobbie, vol met Ernst-en-Bobbie-liedjes, Sinterklaasliedjes, pieten, spanning en een hoop plezier. De leukste Sinterklaasvoorstelling voor het hele gezin.

Klik HIER om naar de speellijst te gaan

Cast Pimp de Sint show:
Erik van Trommel – Ernst
Gert-Jan van den Ende – Bobbie
Ruben Kuppens – Sinterklaas
Remco Koning – Jean Luc (remcokoning.com)