Vakantieshow

Ernst en Bobbie hebben vakantie, maar er gaat meteen van alles mis: op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen… Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is er geen enkel plaats meer vrij. Gelukkig heeft Ernst de oplossing: Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping. Maar of dat nou zo’n goed idee is…?

Elke Ernst en Bobbie show is een belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die Ernst en Bobbie maken, kan iedereen uit volle borst meezingen met hun bekende liedjes van tv.

 


spannende-verjaardag-voor-sinterklaasEen spannende verjaardag voor Sinterklaas

Ernst en Bobbie gaan een verjaardagspartijtje voor Sinterklaas organiseren. Sinterklaas viert elk jaar in Nederland zijn verjaardag, maar hij heeft nog nooit een partijtje gehad!

Het partijtje voor Sint wordt heel erg leuk met kadootjes, veel zingen en natuurlijk bowlen. Sinterklaas zou ook wel graag een goochelaar op zijn partijtje zien. Natuurlijk gaan Ernst en Bobbie dat voor Sinterklaas regelen. Maar de goocheltruc die Bobbie uithaalt heeft wel hele vreemde gevolgen….

Het wordt nog een heel spannend avontuur om alles weer goed te laten aflopen.