Optredens

In verband met de nieuwe coronamaatregelen worden alle optredens tot 14 november 2020 verplaatst.  Had je al kaarten voor een voorstelling die nu verplaatst wordt, neem dan contact op met het theater waar je de kaartjes hebt gekocht. Zij helpen je verder.

Jaaaaaaaaaa de nieuwe voorstelling van Ernst en Bobbie komt er aan!!! We hebben in de afgelopen maanden hard gewerkt aan onze nieuwe voorstelling en hij heet ‘Ernst en Bobbie weten het niet meer’. Het is een doldwaze show geworden waarin Ernst en Bobbie meedoen aan een pompoenwedstrijd. Dat is het startschot voor een idioot avontuur waarin natuurlijk alles fout gaat. Een belevenis voor het hele gezin vol bekende liedjes, grappen en grappige situaties die eindigt in Mississippi.

De voorstelling voldoet volledig aan de 1,5 meter richtlijnen.  Dat betekent dat mensen uit 1 gezin natuurlijk bij elkaar zitten maar dat de afstand tot andere volwassenen altijd 1,5 meter is. De zaal wordt na iedere voorstelling helemaal gedesinfecteerd. Het enige waarmee je kan worden besmet is de idiote Ernst-en-Bobbie-humor 🙂 .

 

Weten het niet meer

Weten het niet meer

Pimp de Sint

Pimp de Sint