Optredens

Kijk in de onderstaande lijst waar Ernst, Bobbie en de rest binnenkort optreden. Klik op de knop ‘Boek nu’ of op de naam van het theater voor meer informatie over de voorstelling.

In deze nieuwste Ernst en Bobbie familieshow staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal. Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis.

LET OP: Alle theatershows van Ernst, Bobbie en de rest, tot 1 juni 2020, worden vanwege het coronavirus, verplaatst. Er wordt naar een nieuwe datum gezocht om de shows te geven. Zodra we de nieuwe data hebben, melden we dat op onze website en via Facebook en Instagram.

Heb je bij een theater een kaartje gekocht of heb je bij Eventim een kaartje gekocht, dan krijg je via hen, via de mail antwoord wanneer de nieuwe datum bekend is.